Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín

Prečo CK DAKA

 
S nami viete, čo kupujete

Poznáte hotel, v ktorom budete ubytovaní, viete akým autobusom pôjdete a môžete si zvoliť presné miesto sedenia, pri leteckých poznáte leteckú spoločnosť ktorou poletíte, presné odletové časy. K dispozícii máte vždy kompletné informácie.

 
Výhody pri autobusových zajazdoch

Ponúkame nástupné miesta z celého Slovenska. K dispozícii WC počas cesty v autobuse a na viacdňových zájazdoch zadarmo welcome drink v podobe minerálnej vody zadarmo. Rovnako bezplatne k dispozícií sú krížovky a pero.

 
Zakúpenie pršiplášťu

Pri všetkých autobusových zájazdoch ponúkame možnosť zakúpenia pršiplášťu pre každého počas zájazdu za symbolické 1 €.

 
Profesionálni sprievodcovia

Spolupracujeme len s profesionálnymi a overenými sprievodcami, ktorí spĺňajú náročné kritéria a ktorí sú členmi Slovenskej spoločnosti sprievodcov cestovného ruchu.

 
Výhodná cena

Zájazdy sú nielen zaujímavé, profesionálne, ale aj cenovo výhodné a dostupné pre každého. Ponúkame najlepšie ceny zájazdov na Slovenskom trhu a množstvo zaujímavých zliav.

 
Bohaté skúsenosti

Aktuálne už 10. sezóna a viac ako 90 000 spokojných zákazníkov a viac ako 1 500 termínov ročne. Vyskúšajte naše služby a sami sa presvedčíte o našich výhodách.

Iveta Šinálová
Zájazd Vianočné trhy v Miláne sa mi veľmi páčil, informácie o meste Miláno od pána delegáta ma obohatili, vodiči boli zodpovední a profesionálni, ďakujem, teším sa na ďalší zájazd.
Michal
Zúčastnil som sa zájazdu 12.7 - 15.7.2018. Tak ako zákazník predo mnou, môžem návštevu Londýna odporúčať. Takisto môžem potvrdiť, že p. Krajcer je vynikajúci sprievodca. Mal rozsiahle vedomosti o Londýne aj pamiatkach, k tomu vždy nejaká netradičná zaujímavosť, ktorá vyvolala úsmev na našich tvárach. Sprevádzal nás aj pri vstupe na atrakcie, aby sme nečakali tak dlho v rade. Samozrejme, letel s nami tam aj späť. Promptne riešil problémy, kt. sa vyskytli (problémy s čipovými cestovnými kartami, zmena programu kvôli demonštráciám, a pod.). Jediné, čo Vás možno trochu nepríjemne prekvapí je samotný hotel, ak ste náročný cestovateľ. Na prespanie postačí a takisto aj s rovnakými raňajkami si môžete ľahko poradiť tak, že navštívite potraviny, kt. sa nachádzajú čosi okolo 200m od hotela a sú tam prijateľné ceny a majú otvorené od 7:00 do 23:00.:-)
Nájdite si spolucestujúceho